.andreas.jennische.

Sprang och sam

Tränade nere vid sjön. Höll löftet till mig själv och körde samma pass som i förrgår. Fem kortare simrundor varvade med korta löpningar, tre kilometer spring som avslutning. Det känns bättre och bättre. Solen hjälpte till att göra det nöjsamt. Varje gång har förvånade campare tittat på mig när jag frustande går upp i vattnet för att heja och springa vidare.

Skjutsade in sonen till tåget förut så nu är det bara jag och Helene kvar härute. Det är nya tider. Ovant. På Coop i Katrineholm stötte jag ihop med pappa som handlade kexchoklad, ovant det med, att stöta ihop med honom. Ett plus med att dela kommun under sommaren.

Eftermiddagen har gått åt till att hyvla till en dörr som aldrig gått att stänga (nu går det) och fixa en gardinstång för att hålla kylan ute från en annan dörr som alltid stängd men som läcker som ett såll. Vi är mot slutet av augusti och jag mår bättre än på länge.