.andreas.jennische.

Sista kvällen på torpet

Vilken vecka vi fick. Strålande sol (nästan hela tiden) och fri. Mer ledig än så här går inte att bli, jag är mellan två jobb och har njutit av det till fullo. Imorgon drar jag, min fru och dottern tillbaka till Stockholm (sönerna är redan hemma) och på måndag börjar jag mitt nya jobb som premiumchef på Dagens Samhälle och jag ser framemot det. Nystartskänsla, som det ska kännas på hösten. Vägen till arbetet är densamma som tidigare men kolleger, tidning och miljö blir annorlunda. Journalistiken, ja den släpper jag inte. Målgruppen är en annan än DN:s, men många ämnen går igen. Lokalpolitik, kommunekonomi, offentlig förvaltning och allt annat intressant kopplat till kommuner och regioner ska jag ägna mig åt att göra spännande journalistik om.

Men först en sista morgon på torpet och en helg med 50-årsfest.

Tegmark förutspår att mänskligheten går under om cirka 40 år. Lika bra att försöka ha det så roligt det går så länge det varar.

Kanske gå en extra gång till kinesen på Valhallavägen (RIP).