Hjälp mig med alla mina bloggar? Hur ska jag göra?

Jag lyssnade på @jemostromMicro Monday i dag. Det var intressant. Det är något speciellt med oss svenskar och hur glada vi blir för att någon av oss får uppmärksamhet overseas.

Jag har inte varit länge på Micro.blog (och inte heller länge på internet jämfört med @jemostrom) men jag har provat en jävla massa olika bloggverktyg innan dess och ett av mina problem är att jag har så svårt att välja en och sedan hålla mig till den. Jag skulle vilja att jag verkligen fastnade för Micro.blog och bestämde mig för att det är här jag ska ha min egna plats på internet, men jag vet att det är alldeles för tidigt att lova något sådant.

Roligt med Micro.blog är dock att det faktiskt verkar vara ett community där folk är intresserade av och välvilligt inställda till varandra. Som ett Twitter för lite bohemiska akademiker typ.

Och det var kul att få lyssna på @jemostrom som sagt.

Ni andra som också har flera olika domäner och kanske använder olika tjänster, vad har ni för tips till mig? Jag har en blogg på svenska på Posthaven, en gammal (men inte släckt) på Blogger och så den här på Micro.blog.

Tidigare har jag också haft en blogg på Write.as (en tjänst som jag verkligen gillar) samt en på Postach.io då jag tidigare verkligen använde Evernote i högre grad än i dag. Hur ska jag tänka kring det här? Ska jag låta en blogg vara för arbetsrelaterade saker och en för allt det andra? Ska jag ha andreasjennische.se som en slags kontaktsida och bara blogga här? Vad säger ni?

Andreas Jennische @ndreas