Imorgon ger jag och min nyfunna lagkamrat Per järnet i Västerås swimrun

Det blir blött och det blir jobbigt och det blir riktigt kul. Efter att ha varit inne på att köra solo (man får det i det här loppet) så ändrade jag mig och började leta en lagkamrat på Facebook, där finns en ganska stor swimrun-community. Jag hittade Per. Eller om det var han som hittade mig. Vi snackade en gång på telefon och så var det klart. Imorgon ställer vi oss på startlinjen bara en kort stund efter att ha träffats för första gången. Jag känner på mig att det kommer att bli riktigt bra. Loppet går på Björnö i Västerås och mäter drygt 16 kilometer varav cirka tre kilometer är simning (fördelat på åtta sträckor). Löpningen känner jag mig bekväm med men frågan är om jag kommer att hålla jämna simtag med Per, som verkar vara en duktig simmare. Om jag är för långsam har vi kommit överens om att vi kopplar ihop oss med lina så får han dra mig lite i vattnet. Det blir en utmaning, jag har aldrig kört med lina förut. Bara att lära sig i så fall, trial and error som det heter. Vårt lag bär det lika enkla men stiliga namnet Ersson & Jennische. Jag återkommer med rapport.

Andreas Jennische @ndreas