Existensen

Var hos mamma och pappa idag och hjälpte till med trädgårdsarbete. Jag klippte deras häck. Den är stor och tjock. Det blev ett dagsverke. Vi åt lunch och pratade om existensen. Mamma hade tittat på hela nya serien med Gina Dirawi och fann poänger. Jag har inte sett en sekund av den men jag har läst rubrikerna till några recensioner. Alla handlade om hur självcentrerad hon är. Mamma tyckte inte det, hon menade att Gina är bjussig. Jag får titta vid tillfälle och bilda mig en egen uppfattning. På kvällen tittade Anna förbi. Jag sprang en sväng. Diskade. Funderade en sväng på jobbet och på sommarsolståndet som var igår. Nu blir det snart mörkare igen och det är alltid svårt att hantera. Sommaren hinner aldrig börja förrän den går mot sitt slut.

Imorgon ser det ut att bli en dag med sol och bad. Sedan är det midsommarafton.

✍️ Comment