.andreas.jennische.

Lagar moped, badar, städar logen


En dag här kan innehålla så mycket och vara så lång att den känns som två. När barnen kommit till frukost hade jag redan hunnit laga punkteringen på moppen samt provköra den en sväng. Och då fick jag ändå göra om monteringen två gånger. Först glömde jag kedjeskyddet och andra gången ett par viktiga brickor till muttrarna till bakhjulet. Men man lär sig som det heter. Lite av de gamla tvåtakterna (!) sitter ännu i. Lunch åt vi på stranden i strålande sol. Pastasallad gjord på det som fanns (gurka, en knippa bladspenat från odlingen, lite oliver som fanns kvar i kylen och en halv bit feta) samt en påse citronmuffins. Perfekt. 

Vattnet har nått en så behaglig temperatur att det är njutbart att simma. Jag crawlade några ”längder” och inser att jag har mycket träning att göra före Vansbro. 

Sedan kom regnet. 

Jag åkte och handlade och lagade cowboygryta till middag. 

Det sista projektet för dagen blev att städa logen inför lördagens födelsedagsfest. Skönt att bli av med den uppgiften. Jag har flera andra som står på tur. 

Återkommer imorgon. 

PS. Lyssnade på Marc Marons podcast idag. Har inte gjort det på flera åt tror jag. Jag börjar alltid att tänka på Maron när jag är här, det är på grund av att jag en sommar lyssnade på WTF! varje dag. Intervju med Lynn Shelton var fin. Har ingen aning om att de var ett par. Han pratar väldigt fint och öppet om sorgen efter hennes död. 

AJ