På lördag kör jag Västerås swimrun med Per, som jag aldrig tidigare träffat

Ja, så är det. Jag har teamat upp med en kille som heter Per via Facebook och på lördag ska vi springsimma Västerås swimrun tillsammans som lag. Det ska bli skitkul. Vi har pratat en gång på telefon och när vi sammanstrålar på lördag förmiddag blir det första gången vi ses. Jag är lite nervös för att jag ska vara ett sänke i simningen men det har jag sagt till Per och han verkar vara villig och dra i så fall. Det här blir mitt fjärde swimrun-lopp totalt och det första som inte är Katrineholm swimrun och det första utan Dala Supercoachen som lagkamrat. Jag är mycket peppad. Detta blir ett äventyr på fler än ett sätt. Loppet är cirka 1,6 mil långt fördelat på åtta simningar och nio löpningar.

Andreas Jennische @ndreas