Keep on running

Sprang till och från jobbet idag igen. Ska försöka hålla i det så länge jag orkar. Det är ett mycket tidseffektivt sätt att träna som inte tar många minuter extratid åt något håll. När jag skulle ta mig till omklädningsrummet i källaren under DN-skrapan för första gången igår morse, höll jag på att gå vilse. Jag kunde inte alls minnas vägen. Men efter ett tags irrande kände jag igen en korridor full med bråte och skyltar med varning för truckar och då visste jag att jag var rätt.

För övrigt märks det redan i huvudet att jag börjat jobba. Att blogga och fotografera har varit en rolig del av mina dagar under sommaren men nu kommer det inte alls naturligt på samma sätt. Men jag ska fortsätta med det ändå. Allt som ger plats åt andra saker än jobbet ska vårdas. Inte för att ogillar att jobba eller tänka på jobbet, utan för att det är tvärtom. Jag har alldeles för lätt för att enbart tänka på jobb och glömma allt annat som är kul och känns viktigt. På lunchen idag tvingade mig att gå en promenad och spela Pokemon Go av samma skäl. Det är svårt att tänka på jobbet och gå och stressa upp sig för det när man ska snurra pokestop och fånga monster.

Andreas Jennische @ndreas