Upp tidigt och springa? Nej nu vinner tröttheten

July 3, 2021 ☼ torplife

Tidigare somrar har jag ofta kunnat gå upp tidigt, före alla andra, för att gå ut och springa. Det känns längesedan. Jag är så trött. Den där svidande känslan i ögonen som tvingar dig att stänga dem igen hänger sig kvar, alldeles för länge. Om jag tänker positivt på det ser jag det som återhämtning. Med negativa ögon tolkar jag det snarare som att något är fel. Det är inte kopplat till sena nätter, för särskilt sent är jag inte uppe. När jag skriver det här är klockan tio och då har jag sovit i nästan tio timmar. Jag måste gå upp nu.

/// Uppdatering klockan 10.51 ///

Jag stack ut och sprang! En kort runda, men ändå. Jag måste ta det försiktigt för det har hänt något i mitt högra knä. Kanske har det att göra med vinterns snowboard-åkning. Ja, jag vet, jag är för gammal för sådant. Men kul är det.

Tips på löparapp: Jogg. Svensktillverkad. Småskaligt. Enkelt.