Tidig runda, superkaffe och Micro.blog

July 4, 2021 ☼ torplifelöpning

Mitt knä håller långsamt på att bli bättre. Jag kan springa försiktigt i nästan en mil nu. Och jag har bestämt mig för att låta det ta tid, inte stressa och överanstränga mig. Stanna och gå när det börjar göra ont. Hittills har det gått bra. Jag sprang kort igår utan känningar och i morse gjorde jag om det. På vägen hem stannade jag vid sjön och simmade en liten bit. Få saker känns lika livgivande som att kyla av sig i blankt vatten efter att ha sprungit i solen.

Kaffet efteråt smakade bättre än vanligt, och då smakar kaffet här ute alltid bra. Det är något med bryggaren. Den har något fel på värmen som gör att drycken får en lätt brand smak direkt vilket jag älskar. Bryggaren är svingammal, kom med huset. Jag kommer inte att byta den förrän det är absolut nödvändigt.

Ledighetskänslan är inte fullt närvarande men det blir lite bättre för varje dag. Det har dykt upp några saker på jobbet som måste hanteras men efter imorgon borde det lugna ner sig igen.

Min vana trogen går jag in för hårt sommarbloggande. Dels här på svenska, dels på Micro.blog där det inte förekommer svenska överhuvudtaget. Det är en tjänst jag gillar, ett alternativ till Twitter kan man säga men där din feed på portföljen samtidigt blir en extern blogg. Det community som finns där påminner om gamla tiders Twitter, när folk var trevliga och generösa mot varandra. Det är mycket tech-folk som hänger där men långt ifrån enbart. Det är kul helt enkelt.

På återhörande snart.