Sova, läsa och springa

December 30, 2020 ☼ Gamla inlägg från Write.as

Jag visste att det skulle bli ett långt och långsamt jullov. Bitvis mentalt krävande att röra sig i hemmet hela dagar bland barn som har tråkigt. Strategin jag lagt består av tre aktiviteter; sova, läsa, springa. När jag efter några dagars vilsenhet drog mig till minnes att det var just så jag planerar denna ledighet kändes allt bättre. Igår läste jag ut Mina drömmars stad, idag började jag på Samlade verk och trots att jag sov till klockan 10 känner jag ingen nedstämdhet. Jag ska strax ut och springa i regnet. Den yngsta sonen har blicken klistrad vid sin mobil och jag tänker inte lägga mig i. Dottern kläder pussel med min fru och det tänker jag verkligen inte störa. Den äldste tonåringen kommer att sova till klockan tre. Så får det vara med det.