Jag tror även hans kväll peakade där på Djurgårdsfärjan

July 7, 2021 ☼ Stockholm

Vi gjorde Grönan igår, jag, tvillingarna och två av deras kompisar. Det är alltid en anspänning innan men all went good. Fördelen med coronaupplägget (i grunden avskyr jag förbokningssamhället) är att det inte krävs några åkband eller biljetter. Väl inne i parken är det bara att åka hur mycket man vill. Två så kallade jetpass ingår i inträdet, vilket ger en möjlighet att få gå före den vanliga kön för två attraktioner vid förutbestämda klockslag. Där behövs en qr-kod och man kan säkert fixa det smartare än vad jag gjorde, som behövde följa med för att blippa in alla fyra barn. Kölöget var i övrigt helt okej. Men man ska inte räkna med att slippa köer, även om antalet människor i parken är färre än i vanliga fall.

Bra dag på Grönan med barn. pic.twitter.com/WQeN0epMKE

— Andreas Jennische (@ajennische) July 6, 2021

Barnen trotsade sina rädslor och åkte Monster, den fruktade banan som skruvar sig runt sin egen axel. Reaktionen efteråt var den väntade: Den vara inte läskig alls. Jag märkte inte att jag åkte uppochner. Den var för kort”. Jag åkte den klassiska bergochdalbanan Jetline två gånger och det räckte. Jag läste vidare i boken, administrerade inköp av mat och snacks och hade det allmänt bra där i solen. Tog det chill som generation Z säger.

Vi stannade tills parken stängde. Ungarnas kväll peakadenär en ung vuxen man på Djurgårdsfärjan mot Slussen öppnade sin stora chokladvinst och delade ut hela jätteasken med chokladkakor till barnen runtomkring. Mitt gäng stod närmast. Jag orkar inte bära hem den här”, som den unge mannen sa. Jag tror att även hans kväll peakade där och då. Kärleken han fick ta emot för sitt generösa utspel, ni skulle sett.