March 30, 2020 ☼ coronapandeminmediebranschenGamla inlägg från Write.as

Det är oroliga tider. Man ska vara glad för allt som trots allt är bra.

Nu kryper det på mig Jag börjar känna mig förkyld och hostig. Det är väl min tur antar jag. Det vore ju för bra för att vara sant om jag skulle klara mig helt utan symtom när alla andra i familjen varit sjuka. Arbetsveckan började intensivt med den trevliga effekten att att göra-listan faktiskt blev kortare. Eller rättare sagt, jag kunde bocka av några grejer innan nya lades till. Viktigast i morgon är att vi bränner av vem som vinner Årets Bygge 2020 på [Byggindustrin.se klockan 12.00] och nu verkar alla bitar vara på plats. Kollegan Mattias har gjort ett hästjobb med film och grejer.

Mindre bra är att coronakrisen slår obönhörligt mot både människor och näringsliv. Bonnier News kommer att vidta åtgärder för att dra ner på kostnaderna och det är bara att hålla tummarna för att det inte bli långvarigt.

Det är oroliga tider. Man ska vara glad för allt som trots allt är bra.