Blogga som jobb, nej tac

May 22, 2020 ☼ Micro.blogGamla inlägg från Write.as

Jag ligger lite lågt med den här bloggen ett tag eftersom jag återupptäckt Micro.blog och inser att det finns ganska mycket att hämta i det community som följer med den tjänsten. Jag är fortsatt ett fan av Write.as på grund av enkelheten och snabbheten men jag kan bara inte hålla på med för många olika konton samtidigt. Det stressar mig, dessutom helt i onödan eftersom ingen förutom jag själv bryr mig om detta överhuvudtaget. Jag lär komma tillbaka men om du brukar kolla in ndrs.work så ska du inte blir förvånad om det dröjer lite tills nästa gång. Fortsatt bloggande på svenska kommer jag att göra på Posthaven som ryckt upp sig och presenterat ett nytt snyggt tema. Engelskt bloggande kommer att ske på Frequently Doing